|
Guest_keliautojas_*
|
2005.06.21 13:08
|
Guests

|
Jeigu man reiketu rinktis viesbuti, pastarojo nesirinkciau,nes:
1. Atostogauti vaziuojame del to kad norime pailseti nuo rutinos, nuo darbu, nemazai laiko praleidziam viesbutyje..
2. Kazkokioje temoje maciau kad rinktis nemaziau 4* viesbuti, nes mazesniuose * viesbuciose, seni baldai
3. Kitas dalykas viesbucio pristatyme rasoma: Maitinimas. Pusryčiai - švediškas stalas. Vakarienė - už papildomą mokestį.. Gyvensi siame viesbutyje liksi nevalgius (IMG: http://www.novaturas.lt/diskusijos/style_emoticons/default/tongue.gif)
..yra ir daugiau minusu bet ju nerasiau nes jie mano galva pakenciami.
Vienas pliusas kad viesbutis Suse (IMG: http://www.novaturas.lt/diskusijos/style_emoticons/default/smile.gif)
Taves nebandau atitraukti nuo sio viesbucio, todel nepriimk to labai rimtai, tai tik mano nuomone..
|
|
|
|
|
|
|
Guest__*
|
2005.06.21 16:21
|
Guests

|
aciu uz komentara.o pats ar buvai tunise? jei taip, tai kuriame mieste ir viesbuty?
|
|
|
|
|
|
|
Guest__*
|
2005.07.05 14:32
|
Guests

|
Penai rudenį buvom viešbutyje "panorama", kuris yra šalia šio viešbučio. Viešbutis yra Suso kurortinėje zonoje, šalia judrios gatvės. Jei langai į gatvę - baisus mašinų triukšmas. Iki paplūdimio apie 500 metrų.
|
|
|
|
|
|
|
Guest__*
|
2005.07.05 15:24
|
Guests

|
Dar prisiminiau. Šis viešbutis , ko gero, neturi kiemo, o baseinas uždaras, ant stogo. Išėjus iš viešbučio, iš karto - gatvė. Šalia viešbučio geras žuvies restoranas, diskoteka. Man atrodo, jauniems ir neišlepintiems - visai nieko. Mums, seniams, panašaus lygio "panorama" visai patiko, joks triukšmas neišdildė nuostabių prisiminimų apie puikią šalį. Aišku, jei važiuoji, valgyt ir gert, tai reikia AL 5*. Labai gera vieta taksi susistabdymui, netoli medina, prekybos centras.
|
|
|
|
|
|
|
Guest_patareja_*
|
2005.07.07 14:28
|
Guests

|
buvau sitam viesbuty praeitais metais, tik ne su novaturu. kaip 2 zv.labai geras, pries vaziuodama domejaus informacija- vokieciu agenturos duoda 2 su puse zvaigzdes (IMG: http://www.novaturas.lt/diskusijos/style_emoticons/default/smile.gif) daugiau paslaugu, nei kt. 2 zv. viesbuciuose. svaru.puikus aptarnavimas. tik, suprantama. norint poilsio, ne veiksmo, verta imt viesbuti prie pat juros, gal net ne suse...triuksminga .Man jis geresnis uz el Hana ( i ji buvau pakliuvus, nes draugai gyveno). El hana buvo pasiurus, triuksminga, nors gal kas ir megsta gigantomanija ..kaip reiskini... Tai va- nebijok jo rinktis- tarakonu tikrai nerasi . p.s. nel l. skanus maistas (IMG: http://www.novaturas.lt/diskusijos/style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Guest__*
|
2005.07.28 22:30
|
Guests

|
viesbutis labai geras pagal savo kategorija. maistas skanus ir sveikas, beveik nera patiekalu is maltos mesos. daug darzoviu nedidelis viesbutis todel jautiesi kaip namuose, aptarnauja nuosirdziai ir uz arbata ir be jos(nors arbatos visada palikdavom), svaru, kambariai kuklus, bet jaukus. gyvenom i gatves puse, tai is pradziu jautesi triuksmas, veliau pripratom. nors gyvenom vieninteliai lietuviai, bet viesbutyje daug norvegu(autobusais vaziuoja) turint omenyje ju ekonomika Tuniso ir 5* jiems kapeikos. Viskas labai gerai nuostabiai pailsejom, bet mes nepretenzingi turistai
|
|
|
|
|
|
|
Guest__*
|
2005.08.01 12:40
|
Guests

|
mamule, kodel tiek brangiai kainavo vakariene, nesuprantu, mes vienam zmogui uz 14 dienu mokejom 90 litu, t.y.6,4 Lt uz viena vakariene, o prisivalgai, kad iseini keturkampas. svajojau grizti padailejusiom formom... nepavyko.
|
|
|
|
|
|
|
Guest_mamule_*
|
2005.08.01 14:06
|
Guests

|
tai kad uzsakinejom vakariene jau viesbuty( vilniuj nedave tokios galimybes, vaziavom su oasis tours)..tai turbut apmulkino :twisted: mokejom po 13 lt. dienai...
|
|
|
|
|
|
|
Guest__*
|
2005.08.01 17:23
|
Guests

|
Tai va, mamule as dar karta isitikinau, kad su kitais pakanka problemu, o su novaturu tai viskas ok, vis tiek verta naudotis rimta ir seniai dirbancia firma, as tai su kitais daugiau niekada nekeliausiu, nes teko nusivilti, o novaturas jei kas nesusiderina visada pasiulo kompensacijas kliento naudai.
|
|
|
|
|
|
|
Guest_mamutele_*
|
2005.08.01 18:23
|
Guests

|
Nezinau,svety...Matai, oasis tours ir nezadejo, kad bus vakariene, tai viesbuty administracija greiciau apmulkino..tokias kainas uzsikeldama .Beje, koki kambari gavai Kaisery?? mat vienas rusakalbis berniokas juokesi, kad sis viesbutis- loterija, mat jame yra ir prabangiu kambariu su vaizdu i jura, ir mazu kamorkiu, tipo- vos ne belangiu :roll:
Kaip jus ten isikuret? o del niamniaus tai pritariu- labai skanu..tik kita kart vaziuodama daugiau issisniukstinesiu kas ka zada ir uz kiek (IMG: http://www.novaturas.lt/diskusijos/style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Guest__*
|
2005.08.02 10:04
|
Guests

|
mamule, mes gyvenome treciame aukste, kur tipo terasa istiklinta ir truputi islenda is sienos. kambarys apie 20 kvadratu. bet mums patiko, nors buvo i gatve, bet jau matesi jura pro langa. langus laikydavom uzdarytus tai buvo vesu ir triuksmo nesigirdejo. o su vakariene tai mums irgi is pradziu buvo idomiai. mes is lietuvos sumokejom, o recepsenas sako, kad priklauso tik pusryciai, bet mes truputi pasigincijom, jis kazkam paskambino ir buvo viskas ok. bet supratom, kad arabai mulkins, todel ijungem budinti rezima ir stengemes neuzmigti nuo ju paslaugumo, o del visko deretis nuo pirmos minutes: del seifu ir kt...
|
|
|
|
|
|
|
Guest_bogis_*
|
2005.08.02 10:38
|
Guests

|
pritariu sveciui. man viesbutis irgi patiko. kambariai svarus. pirma diena palikom kambarinems 1 USD arbatos, tai radom sirudes ant lovu is patalynes ir dar saldainiais apdeliotas, labai linksma, svarbiausia jiems pasakyti ko tu nori, viska is karto issiaiskinti, tai nebus jokiu problemu. aptarnaujantis personalas nuosirdziai sypsojosi ir kaluse kaip sekasi. vienas padavejas vis bande pakalbinti "musu" kalba, tik as vis nesuprasdavau, ka jis sako, pasirodo jis mus visas dvi savaites laike lenkais ir kreipesi "jak sie mas?"(kaip laikaisi) na bent uz pastangas aciu.
|
|
|
|
|
|
|
Guest_hansas_*
|
2005.09.13 20:58
|
Guests

|
[color=red][/color]ElKaiser ** ar patartina pasirinkti ar geriau jau kazkas kito ?
|
|
|
|
|
|
|
Guest_milana_*
|
2005.09.15 16:11
|
Guests

|
As asmeniskai tai tikrai ten nelysciau, teko pro ji pravaziuoti
|
|
|
|
|
|
|
Guest__*
|
2005.09.15 16:26
|
Guests

|
as gyvenau ir palyginus atsiliepimus su kitais viesbuciais yra netgi labai geras pagal zvaigzduciu kieki. vokieciai vertina 3* ziurint ko reikia, jei paguleti bamba isvertus prie baseino tai tokio komforto kaip 5* nera, bet jei poreikiai nedideli, tai netgi labai geras. viesbutis nedidelis, maistas skanus, gyvena daugiausiai skandinavai siek tiek lenku, kambarius valo kiekviena diena, kondicionieriai veikia... galiu atsakyti i klausimus, jei kas dar domina...
|
|
|
|
|
|
|
Guest__*
|
2005.09.15 21:51
|
Guests

|
Is visu viesbuciu kiek teko lankytis, geriausias Marhaba royal Salem,3 km iki suso miesto, ir siaip jaukus, gan grazus viesbutis, su dideliu ir graziu sodu, super paslaugiu darbuotojais,neseniai grizom is tuniso, buvom apsistoje tame viesbutyje, tikrai rekomenduociau, nes kiiti viesbuciai nieko gero,,,,,
|
|
|
|
|
|
|
Guest_stalka_*
|
2005.09.17 17:45
|
Guests

|
as buvau tam el kaiser ir ką man jis labai patiko jūs norit pasipuikuot kad buvot geriasnem viezbutyje nesvarbu kad ten tik 2 zvaigzdės bet argi tiek neuztenka pagulėt pri baseino ir pasidegint.
|
|
|
|
|
|
1 lankytojų dabar skaito šią temą (1 Svečių ir 0 anoniminių lankytojų)
0 Nariai:
 |
|