IPB

Sveiki atvykę! ( Prisijungti | Registruotis )

Reply to this topicStart new topic
Su kudikiu į kelionę
Sportas
žinutė 2006.04.23 01:42
žinutė #1

Debiutantas

Grupė: Nariai
Žinutės: 4
Registravosi: 06.04.23
Narys Nr.: 1 854

Gal kas su kudikiu kokiu 5-6 menesiu keliavot lektuvu? Kur dejot vezimeli: i salona ar bagaza? ar emet auto kedute? Jei nesunku papasakokit. Aciu
Go to the top of the page

+Quote Post
Smurka
žinutė 2006.04.23 11:25
žinutė #2

Ambasadorius

Žinutės: 6 478
Registravosi: 05.06.19
Narys Nr.: 319

Aš pati asmeniškai su vaikais kol kas nekeliauju, kūdikiais juo labiau.

Bet viena mano pažįstama, kol vaikui suėjo dveji, imdavo į visas keliones be išimties. Vežimėlį visada imdavo į saloną. Dėl to reikia atvykti į registraciją šiek tiek anksčiau, kad gautumėte vietas priekyje. Ten salone puikiai telpa vežimas.

Į Kretą skrydis trunka apie tris valandas su uodegėle. Nemanau, kad reikia apsikrauti dar papildomais guoliais ar kėdutėm vaikui

+Quote Post
Sportas
žinutė 2006.04.23 22:25
žinutė #3

Debiutantas

Žinutės: 4
Registravosi: 06.04.23
Narys Nr.: 1 854

CITATA(Smurka)
Aš pati asmeniškai su vaikais kol kas nekeliauju, kūdikiais juo labiau.

Bet viena mano pažįstama, kol vaikui suėjo dveji, imdavo į visas keliones be išimties. Vežimėlį visada imdavo į saloną. Dėl to reikia atvykti į registraciją šiek tiek anksčiau, kad gautumėte vietas priekyje. Ten salone puikiai telpa vežimas.

Į Kretą skrydis trunka apie tris valandas su uodegėle. Nemanau, kad reikia apsikrauti dar papildomais guoliais ar kėdutėm vaikui

Nu ja. Iki dvieju metu apsimoka ir finansiskai su vaiku keliauti:) (iki 2 m. vaikas keliauja nemokamai).
Del kedutes - tikriausiai neapsimoka apsikrauti.

+Quote Post
Guest_kristaRut_*
žinutė 2006.10.19 16:49
žinutė #4

Guests

man taip pat aktualu del kudikio 5men. skrydzio, bet kiek teko girdeti, tai nebutina nieko imtis i salona, neverta. Geriausiu atveju kede, bet tikrai vezimo nereikia. Per trumpas skrydis.
Ir butinai reikia gauti vietas priekyje ten patogiausia.

+Quote Post
olialia
žinutė 2007.05.02 23:25
žinutė #5

Debiutantas

Žinutės: 7
Registravosi: 05.12.31
Narys Nr.: 760

nelabai cia i tema, bet pasirodo, kad kelioniu agentura gali rezervuoti vietas lektuve. Buvau nustebusi, kai prie check-in langelio paprasiau vietu pirmoje eileje, man pasake, kad mums jos jau rezervuotos. manau, kad skrendant su mazu vaiku, galima irgi paprasyti - ten daug vietos kojoms.

+Quote Post
Rimux`s
žinutė 2007.10.01 02:36
žinutė #6

Debiutantas

Žinutės: 2
Registravosi: 07.10.01
Narys Nr.: 13 926

Tik vakar grizome su 5 menesiu vaikinu is Rodo. Galite klausti, jei ka sudomins prasysiu. (IMG:http://www.novaturas.lt/diskusijos/style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Perlita
žinutė 2007.10.23 15:27
žinutė #7

Debiutantas

Žinutės: 6
Registravosi: 07.10.23
Narys Nr.: 14 824

Sveiki,
Mes ( su 5 men kudikiu) irgi spalio pradzioj grizom is Rodo. Ka cia bepridursi... 10 balu!!! (IMG:http://www.novaturas.lt/diskusijos/style_emoticons/default/biggrin.gif) Isitikinom, kad kelione su vaiku anaiptol ne joks trukdis, o ypac traukiant i Graikija ar jos salas, kur tenyksciai dievina vaikus. Kadangi musiskis tikras ramuolis- tai jokiu problemu ne lektuve , ne atostogu metu nebuvo. Novaturas organizuoja tiesioginius skrydzius, trunkancius 3 val. Masinines kedutes imti tikrai neapsimoka, tik sportini vezimeli, kuriuo galima naudotis iki isedant i lektuva ir atiduoda tik nusileidus. Tiesa, ji mums apgadino- matyt svystelejo ar truktelejo gerokai, kad praplese ir istepalavo audini. O kai dienai nuomavomes automobili tai su kudikio kedute buvo uz 25 eurus- apvaziavom visa sala. Dar pravartu, jei kudikis megsta maudynes, pasiimti maza pripuciama baseiniuka, nes vanduo baseinuose per saltas, juroj irgi, nors ir grudintas musiskis. Mes vietinej parduotuvelej pirkom toki uz 5 Eu- labai smagu (IMG:http://www.novaturas.lt/diskusijos/style_emoticons/default/biggrin.gif)

taigi, jei su kudikiu, tai- I RODA!!!! ir "all-inclusive" zinoma... (IMG:http://www.novaturas.lt/diskusijos/style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Rolis123
žinutė 2008.02.27 16:18
žinutė #8

Debiutantas

Žinutės: 21
Registravosi: 07.03.17
Narys Nr.: 7 890

CITATA(olialia)
nelabai cia i tema, bet pasirodo, kad kelioniu agentura gali rezervuoti vietas lektuve. Buvau nustebusi, kai prie check-in langelio paprasiau vietu pirmoje eileje, man pasake, kad mums jos jau rezervuotos. manau, kad skrendant su mazu vaiku, galima irgi paprasyti - ten daug vietos kojoms.

Sveiki, gal galit parašyti, ar per Novaturą skridot? Ar papildomai toks pageidavimas kainuoja? Suprantu, jei buvot nustebę, tai greičiausiai nekainavo, bet dabar derinu kelionę ir užsiminė man, kad gali kainuoti.
Dėkingas, Rolis.

+Quote Post
Rolis123
žinutė 2008.02.27 16:23
žinutė #9

Debiutantas

Žinutės: 21
Registravosi: 07.03.17
Narys Nr.: 7 890

[quote="Perlita"] tik sportini vezimeli, kuriuo galima naudotis iki isedant i lektuva ir atiduoda tik nusileidus.

Sveiki, gal galit smulkiau nušviesti, kaip su tuo sportiniu vežimėliu? Prie pat lėktuvo atiduodi? Į patį lėktuvą turbūt įsinešti neleidžia? ir t.t. Ačiū didelis, Rolis.

+Quote Post
Perlita
žinutė 2008.02.27 16:38
žinutė #10

Debiutantas

Žinutės: 6
Registravosi: 07.10.23
Narys Nr.: 14 824

CITATA(Rolis123)
CITATA(olialia)

Sveiki, gal galit parašyti, ar per Novaturą skridot? Ar papildomai toks pageidavimas kainuoja? Suprantu, jei buvot nustebę, tai greičiausiai nekainavo, bet dabar derinu kelionę ir užsiminė man, kad gali kainuoti.
Dėkingas, Rolis.

Nors ir ne i mane kreipetes, bet pasisakysiu... :wink:
Skrendancius su mazais vaikais visus sodina priekyje- matyt, kad triuksmo maziau butu "bevaikiams" (IMG:http://www.novaturas.lt/diskusijos/style_emoticons/default/laugh.gif) be to ,jei buna laisvu vietu- salia nieko nesodina- labai patogu. Mums taip nuskilo, tad vaikas visa kelia pramiegojo susikeles kojas ant tecio :good1 Mes klauseme, ar reiktu rezervuot toki ar panasu "VIP", tai pasiule tik anksciau atvykti i check-in...[/color][color=darkred]

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 lankytojų dabar skaito šią temą (1 Svečių ir 0 anoniminių lankytojų)
0 Nariai:

Tekstinė Novaturo diskusijų versija Dabar yra:: 13.05.21 23:59