|
  |
|
Guest_Victim_*
|
2005.02.28 15:58
|
Guests

|
[color=blue][/color][size=18][/size]
Sveiki broliai ir seses lietuviai,
Geguzes 28 ruosiuosi 2 sav i Marmari, gal kas gali patarti kokiame viesbutyje apsistoti (galvoju apie Poseidona arba Sesina), vaziuoju viena su 8 m vaiku,
lauksiu bet kokiu patarimu: ka ipatingo ten nuveikti, ka butinai aplankyti, kokias ekskursijas rinktis,
buciau labai dekinga,
dekui
Victim :oops:
|
|
|
|
|
|
|
|
2005.02.28 16:29
|
Debiutantas
Grupė: Nariai
Žinutės: 1
Registravosi: 05.02.28
Narys Nr.: 161

|
Marmarije buvau du kartus, abu kartus gyvena tam paciam viesbutyje Mavi Ekol. Jo pliusai: viskas salia, ir jura keli zingsniai, ir centras, ir parduotuves, ir Bar Street, ir Beach Street, visos pramogos, viskas salia, bet ten gerokai triuksminga, nes ne pakrastys, taigi gyvenimas verda. Aptarnaujantis personalas ten puikus, viesbutis dabar jau turi 4*. Zodziu jokiu nusiskundimu, beto man patiko, kad pats viesbutis nera didelis, todel trvyro tokia jaukumo atmosfera, kai visi darbuotojai pazistaturistus, maloniai bendrauja, zodziu ten tokia viena didele seima. pusryciai ir vakariene labai neblogi. del eksursiju, vaziuoti verta ir i kuo daugiau. I tolimesnes vaziavome su ta pacia agentura, o kai kurias meme is vietiniu, tai pigiau daug buvo, o gauni ta pati, tik tiek, kad gidas lietuviskai tai nekalba 8) Verta plaukti laivu, aplankyti Kleopatros sala, Careta careta vezliu sala, Pamukale, Kaunus Daljana, isimaudyti purvo voniose ir zinoma apsilankyti turkiskoj pirtyj. Maista ir gerimus pirkti papildomai verta supermarkete, paejeti biski reikia, bet daug pigiau, nei gatves parduotuvytese. Kas dar domina?
|
|
|
|
|
|
|
Guest__*
|
2005.03.12 16:13
|
Guests

|
turkijoje buvau pora kartu ir butent marmaryje uzpratias metai gyvenau poseidon viezbutyje neblogas asortimentas buavu patenknta
sia vsara kuri buvo buavu pineta park deliuxe viezbutije
labai linksmai praleidau laika
visi patarnautojai labai linksmi labai maloniai bendrauja pineta 4 su puse zvaigzduciu netoli nuo centro triuksmo nera daug
sia vasara vel rosiuosi i turkija i dabar butent i pineta nes ten man labai patiko
zinoma i poseidon turiu pliusu tiesiog patariu pagal save.
linksmos keliones
viena karta nuvykes susergi marmario manija i norisi i ji kekviena vasara (IMG: http://www.novaturas.lt/diskusijos/style_emoticons/default/smile.gif) tai tie o pinetoje geriausia tai kad viskas iskaiciuota pietai pusryciai vakariene pavakariai ir visi gerimai labai saunu
taigi erai pailsekit (IMG: http://www.novaturas.lt/diskusijos/style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Guest_jurena_*
|
2005.05.03 15:46
|
Guests

|
Ar kartais Sesinas nera salia pagrindines gatves ?
|
|
|
|
|
|
|
Guest_tata_*
|
2005.05.04 18:56
|
Guests

|
Buvau sesine praeitą rudenį rugsėjo gale. Visai neblogas viešbutis tik trūkumas kad į jį suvažiuoja nemažai lietuvių. Personalas draugiškas, nablogai maitina. viešbutis yra 50m. nuo jūros, bet ne prie pagrindinės gatvės taigi gana ramu.Tiesa iki centro 3-4 km bet kursuoja mikriukai nors prasieiti smagu, nes pakeliui daug barų .Vienu žodžiu verda gyvenimas.
|
|
|
|
|
|
|
Guest__*
|
2005.05.16 14:59
|
Guests

|
as asmeniskai nebuvau poseidone, bet teko nemazai praleisti salia jo... t.y. jo lauko bariuke... man sis viesbutis tikrai padare labai nebloga ispudi
|
|
|
|
|
|
|
Guest_aistute_*
|
2005.06.06 14:01
|
Guests

|
galiu pasakyt tik viena...mar,marije yra nerealu...man labai patiko...ypac labai gerai pasirinkome viesbuti POSEIDON labai tvarkinga,grazu,naujoviska,baseinas,pro langa matosi jura,ne toks didelis triuksmas kaip salia stovinciuose viesbuciuose...tikrai patariu apsistoti cia.nepasigailesite ir puikiai praleisite laika...
p.s.drauge gyveno sesin-nelabai patenkinta buvo,jei atvirai isvis nepatiko...bet aisku visiem juk skirtingi kriterijai....
|
|
|
|
|
|
|
Guest_birute_*
|
2005.07.01 14:31
|
Guests

|
Pernai gyvenau Grand Ideal 4*. Likau labai patenkinta.
|
|
|
|
|
|
|
|
2005.09.05 17:15
|
Patyręs keliautojas

Žinutės: 63
Registravosi: 05.08.03
Vieta: Vilnius
Narys Nr.: 462

|
CITATA(aistute) galiu pasakyt tik viena...mar,marije yra nerealu...man labai patiko...ypac labai gerai pasirinkome viesbuti POSEIDON labai tvarkinga,grazu,naujoviska,baseinas,pro langa matosi jura,ne toks didelis triuksmas kaip salia stovinciuose viesbuciuose...tikrai patariu apsistoti cia.nepasigailesite ir puikiai praleisite laika...
p.s.drauge gyveno sesin-nelabai patenkinta buvo,jei atvirai isvis nepatiko...bet aisku visiem juk skirtingi kriterijai....
Na va, atradau, kad zmogui patiko ir uz pakankamai prieinama kaina, tad ir as tikiuosi kad siuo viesbuciu nenusivilsiu, o be to galesiu tikrai gryzes palyginti su kitu saliu viesbuciais (Barselonoj, Helsinkyje, Rygoj, Glasgow).
|
|
|
|
|
|
|
|
2005.09.06 08:22
|
Patyręs keliautojas

|
Siaip del pacio viesbucio nepergyvenu, juk manau labai daug ka lemia paciu zmoniu nusistatymas ir aisku keliami reikalavimai viesbuciui. Man kaip paprastam zmogeliukui ir mano zmonai manau nekils daug problemu, nes pragyvenus 8 metus barake ir macius ten tiek silto, tiek salto, tai ir gyvenimas nors ir ne prabangiame viesbutuke manau bus didelis malonumas. Kita vertus kiek ten busi, juk ne kambari sedet atvaziuoji, o pailseti, pasimaudyti juroje, pamatyti sali kurioj dar nesi buves, padrybsoti ir pasimegauti ramiu, toli nuo darbu gyvenimu, kai niekas negali tau prisiskambinti ir gali buti tik su tau artimiausiu zmogum. Tai manau ir yra esme, o ne koks ten super druper viesbutis ir kad kuo skaniau prisikimsti pilva.
|
|
|
|
|
|
|
Guest_Mindaugas_*
|
2005.09.21 14:54
|
Guests

|
POSEIDON pakankamai aukstas pastatas ir arti juros. Jei megstate pasimegauti nekarsta vakarine saule, tai nepavyks (IMG: http://www.novaturas.lt/diskusijos/style_emoticons/default/laugh.gif) Visa kita ten OK :wink:
CITATA(Andrejus) CITATA(aistute) galiu pasakyt tik viena...mar,marije yra nerealu...man labai patiko...ypac labai gerai pasirinkome viesbuti POSEIDON labai tvarkinga,grazu,naujoviska,baseinas,pro langa matosi jura,ne toks didelis triuksmas kaip salia stovinciuose viesbuciuose...tikrai patariu apsistoti cia.nepasigailesite ir puikiai praleisite laika...
Na va, atradau, kad zmogui patiko ir uz pakankamai prieinama kaina, tad ir as tikiuosi kad siuo viesbuciu nenusivilsiu, o be to galesiu tikrai gryzes palyginti su kitu saliu viesbuciais (Barselonoj, Helsinkyje, Rygoj, Glasgow).
|
|
|
|
|
|
|
|
2005.09.22 17:29
|
Patyręs keliautojas

|
CITATA(Ilona)
Kas isvaziavo?
|
|
|
|
|
|
|
Guest_Mindi_*
|
2005.09.24 18:55
|
Guests

|
Pykit nepykit, bet geriausias pasirinkimas MARTI LA PERLA. Visuose teko buti, bet deje. GERIAU MOKETI BRANGIAU, bet TURETI GERA POILSI.
SEKMES
|
|
|
|
|
|
|
|
2005.09.27 15:46
|
Debiutantas
Žinutės: 2
Registravosi: 05.09.14
Narys Nr.: 536

|
O aš gyvenau pigiausiame viešbutyje- KIVILCIM. Nors jis dviejų žvaigždučių, jame buvo puiku. Aišku, galima paprašyti pakeisti kambarį, kad langai neišeitų į judrią gatvę. Turkas mielai tai padarė ir mes su rauge puikiai praleidom atostogas. Kam ėsti tris-ketutis kartus per dieną, užtenka dviejų kartų. Parduotovėse-supermarketuose visko pilna. Vynuogės po du litus kg., turgelis netoliese. Pinigai išėjo tik papildomoms kelionėms. Už 10 dienų poilsį mokėjome po 1000 Lt už kelialapį ir už keliones 200 Lt. Buvo pigu ir be galo įdomu.
|
|
|
|
|
|
|
Guest_zuzu_*
|
2005.09.27 16:57
|
Guests

|
si rudeni praleidau medaus menesiuka Marmaryje, tikrai nesigailiu, kad buten issirinkome sia vieta, nes tikrai buvo nuostabu... (IMG: http://www.novaturas.lt/diskusijos/style_emoticons/default/biggrin.gif) ziuriu, labai verda gincai del viesbutuku pasirinkimo...aisku, labai priklauso nuo zmoguciu poreikiu, noru ir t.t. Mes kai ruosemes kelionei svarstem - rinktis poseidono ar sesino viesbutuka...nuo poseidono atkalbejo juodai, sake gyvenime i ta viesbuti negriztu...o del sesino....pasake tiek...kad jaukus...man to ir uzteko. As net nezinau kaip graziausiais zodziais aprasyti ta viesbutuka - jame yra viskas ko reikia - tvarkingas, svarus, jaukus kambarys, maistas turbinis(aisku - butinai reikia imti all inclusive) - ir ivairus ir labai skanus, personalas fainas, pats viesbutukas jaukus, grazus, prie juros nueiti trunki 2 minutes, viena kart i savaite budavo turkiski vakarai....nu fantastika. As net neisivaizduoju ko daugiau gali reiketi...
Taip kad Sesinas tikrai "ne gaidys", ir jeigu bent biski krito i aki sis viesbutis - patikekit - neapsiriksit!!! (IMG: http://www.novaturas.lt/diskusijos/style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
|
|
|
  |
1 lankytojų dabar skaito šią temą (1 Svečių ir 0 anoniminių lankytojų)
0 Nariai:
 |
|