IPB

Sveiki atvykę! ( Prisijungti | Registruotis )

3 Puslapiai V  < 1 2 3  
Reply to this topicStart new topic
Nestumas ir keliones
adia
žinutė 2007.11.21 00:43
žinutė #41

Nusipelnęs keliautojas
**

Grupė: Nariai
Žinutės: 193
Registravosi: 06.09.22
Vieta: vno
Narys Nr.: 4 949

absoliučiai tikrai.

Viskas bus gerai. man ir tai buvo... o kaip as saugojausi... ką jau kalbėt apie skrydi...(IMG:http://www.novaturas.lt/diskusijos/style_emoticons/default/smile.gif)
"
Go to the top of the page

+Quote Post
sinja
žinutė 2008.03.12 10:53
žinutė #42

Patyręs keliautojas
*

Žinutės: 63
Registravosi: 07.05.02
Narys Nr.: 8 880

Na va, paskaiciau cia ka rasinejate ir susinervinau. Geguzes 17 turiu skristi i turkija, i kemera 5 zvaigzdziu viesbuti. Nezinau kiek yra nestumo savaiciu, nes pas gydytoja tik kita savaite eisiu. Kelione nupirkta, viskas sumoketa. Nestumas netiketas, tai tokia pasimetus esu. Bet visgi galvoju, kad jei gerai jausiuos tai skrisiu. Ekskursiju jokiu neimsiu, nebent netolimas, o gulet ir ilsetis manau nepakenks. Geguzi dar tu karsciu dideliu nebuna, baisu tik tas skydis.

+Quote Post
adia
žinutė 2008.03.21 17:53
žinutė #43

Nusipelnęs keliautojas
**

Žinutės: 193
Registravosi: 06.09.22
Vieta: vno
Narys Nr.: 4 949

Galiu pasakyti savo subjektyvia nuomonę: jeigu bus lemta atsitiks kas bus lemta:)
ir nemanau, kad tai dėl kažko...
Mes įpratę nurašyti ant kazko...

+Quote Post
Abejone
žinutė 2008.03.21 20:44
žinutė #44

Ambasadorius

Žinutės: 8 165
Registravosi: 07.08.06
Vieta: Kaunas
Narys Nr.: 11 671

Aš savo nuomonę išsakiau anksčiau :? . Mano pavyzdys nėra taisyklė. pritariu Adia - tikriausiai taip turėjo įvykti (IMG:http://www.novaturas.lt/diskusijos/style_emoticons/default/sad.gif) . Pagal rekomendacijas, skrydžiui saugiausias antras nėštumo trimestras. Spręsti tau Sinja. Bet kuriuo atveju linkiu sėkmės :fkiss

+Quote Post
Abejone
žinutė 2010.05.10 11:44
žinutė #45

Ambasadorius

Žinutės: 8 165
Registravosi: 07.08.06
Vieta: Kaunas
Narys Nr.: 11 671

Nusprendžiau parašyti šioje temoje, senokai niekas nediskutavo. Be to, kai kas pasikeitė ir mano nuostatose

CITATA(Abejone @ 2007.11.16 15:42) *
O gal ir ne? Tikrai gerai jaučiausi, pati save vertinu adekvačiai. dabar mąstau, kad įvyko tai, kas turėjo įvykti. Gal ir Lietuvoje, gal ir neskridus tas pats būtų atsitikę. Bet nėščia daugiau tikrai nebeskrisiu

Tai va. Susiklostė tokios aplinkybės, kad pernai vasarą teko skristi nėščiai, ir net du kartus. Į Kairą per Frankfurtą. Buvo antras nėštumo trimestras (5,5-6,5 mėnesio). Viskas baigėsi gerai, tik vaikeliui kylant ir leidžiantis tikrai nepatiko, ką išreiškė intensyviai spardydamasis. Šiuo metu auginu sveiką sūnelį. Bet iki galo sau prieštarauti nenoriu. Pirmus tris mėnesius geriau neskristi. O po to, pagal savijautą. Paskutinius mėnesius aš taip pat neskrisčiau

P.s. tik Vilniaus oro uoste teko pačiai tampytis su lagaminu. Tokiu abejingu žvilgsniu į mano pilvą žiūrėjo, kad net bloga darėsi. Kaire iš karto prilėkė berniukas ir viskuo padėjo. Bakšišo iš anksto neprašė, kaip tai įprasta kurortuose

+Quote Post

3 Puslapiai V  < 1 2 3
Reply to this topicStart new topic
1 lankytojų dabar skaito šią temą (1 Svečių ir 0 anoniminių lankytojų)
0 Nariai:

Tekstinė Novaturo diskusijų versija Dabar yra:: 13.06.20 11:31