Nusprendžiau parašyti šioje temoje, senokai niekas nediskutavo. Be to, kai kas pasikeitė ir mano nuostatose
CITATA(Abejone @ 2007.11.16 15:42)

O gal ir ne? Tikrai gerai jaučiausi, pati save vertinu adekvačiai. dabar mąstau, kad įvyko tai, kas turėjo įvykti. Gal ir Lietuvoje, gal ir neskridus tas pats būtų atsitikę. Bet nėščia daugiau tikrai nebeskrisiu
Tai va. Susiklostė tokios aplinkybės, kad pernai vasarą teko skristi nėščiai, ir net du kartus. Į Kairą per Frankfurtą. Buvo antras nėštumo trimestras (5,5-6,5 mėnesio). Viskas baigėsi gerai, tik vaikeliui kylant ir leidžiantis tikrai nepatiko, ką išreiškė intensyviai spardydamasis. Šiuo metu auginu sveiką sūnelį. Bet iki galo sau prieštarauti nenoriu. Pirmus tris mėnesius geriau neskristi. O po to, pagal savijautą. Paskutinius mėnesius aš taip pat neskrisčiau
P.s. tik Vilniaus oro uoste teko pačiai tampytis su lagaminu. Tokiu abejingu žvilgsniu į mano pilvą žiūrėjo, kad net bloga darėsi. Kaire iš karto prilėkė berniukas ir viskuo padėjo. Bakšišo iš anksto neprašė, kaip tai įprasta kurortuose